Peab sai 11 miljoonan euron peruskorjausurakan Helsingistä

Peab toteuttaa Etu-Töölön lukion peruskorjauksen Helsingissä.

Peab toteuttaa Etu-Töölön lukion peruskorjauksen Helsingissä osoitteessa Arkadiankatu 26. Rakennuttaja on Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan Rakennuttaminen –palvelu. Urakkasumma on 11 miljoonaa euroa.

Urakka pitää sisällään lukiorakennuksen laajan toiminnallisen ja teknillisen perusparannuksen sekä pihan kunnostuksen. Peruskorjauksessa ajanmukaistetaan vuonna 1930 valmistuneen lukiorakennuksen tiloja oppimisen vaatimusten mukaisesti, uusitaan kaikki talotekniset asennukset, parannetaan energiatehokkuutta sekä korjataan vaurioituneet julkisivut.

Luokkien ikkunat ja porrashuoneet uusitaan teknisesti nykyvaatimukset täyttäviksi sekä alkuperäisen kaltaisiksi. Myös sisäänkäyntiaulan, käytävien päätyjen ja juhlasalin alkuperäiset ikkunat kunnostetaan. Rakennuksessa tehdään jonkin verran myös konservointi- ja erikoismaalaustöitä. Vesikaton harjan rakenteita muokataan IV-ratkaisujen vaatimalla tavalla.

Hankkeen yhteydessä korjataan kosteusvaurioituneita rakenteita ja rakennetaan uusi salaojitusjärjestelmä.

Projekti käynnistyy syyskuussa 2020 ja valmistuu marraskuussa 2021.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab sai 11 miljoonan euron peruskorjausurakan Helsingistä”

Jätä kommentti