YIT rakentaa Rehaun toimitilat Liettuaan – vuokrasopimus 20 vuodeksi

Saksalainen Rehau aloittaa tuotannon 19 000 neliön tiloissa vuoden 2022 alussa.

 

Uusi tuotantolaitos rakennetaan Klapeidaan. (Kuva:YIT)

YIT ja saksalainen muovituotteiden valmistaja Rehau ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen satamakaupunki Klaipedaan Liettuaan rakennettavista tuotantotiloista 20 vuodeksi. Sopimuksen myötä YIT käynnistää 19 000 neliön tilojen rakentamisen Rehaulle. Tuotanto käynnistyy uusissa tiloissa vuoden 2022 alussa.

”Kykymme toteuttaa tuotantotilat asiakkaan tarpeiden mukaiseksi on mahdollistanut pitkän vuokrasopimuksen solmimisen. Tämä on osoitus YIT Liettuan asemasta haastavien hankkeiden toteuttajana”, kertoo Toimitilat-segmentin CEE-divisioonan johtaja Peter Forssell YIT:n tiedotteessa.

Muovituotteita teollisuudelle valmistava Rehau Group on yli 70 vuotta toiminut saksalaisyritys, jolla on yli 170 toimipaikkaa ja noin 20 000 työntekijää ympäri maailmaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa Rehaun toimitilat Liettuaan – vuokrasopimus 20 vuodeksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat