Heikkinen teki hyvää tulosta – vahvinta kasvua Itä-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Liiketulosta kohensivat vuodelta 2020 kirjatut poistot, joita kertyi yritysostoista ja investoinneista.

Merkittäviä meneillään olevia urakointikohteita ovat muun muassa Tampereen Uros Live -monitoimiareena, Oulun Yliopistollinen sairaala, Vaasan sairaala sekä Wärtsilän Vaasan tehtaan laajennus. (Kuva: Toomas Heikkinen/ Heikkinen Yhtiöt.)

Joensuusta lähtöisin oleva Heikkinen Yhtiöt oli viime vuonna hyvässä vauhdissa koronapandemiasta huolimatta. Lattiapinnoite- ja pumpputasoiteurakoitsija teki  3,9 miljoonan euron tuloksen ja keräsi liki 67 miljoonaa euroa liikevaihdon. Liiketulosta kohensivat vuodelta 2020 kirjatut poistot, joita kertyi yritysostoista ja investoinneista.

Viimeisin yritysosto tehtiin kuluvan vuoden alussa, kun turkulainen Kloba oy tuli osaksi Heikkinen Yhtiöitä.  Talousjohtaja Janne Mustosen mukaan kasvua odotetaan tänäkin vuonna.

”Yhtiön vakavaraisuus on erinomaisella tasolla. Vahva liiketoiminnan kassavirta mahdollistaa suuret investoinnit sekä tulevaisuuden rakentamisen”, Mustonen toteaa tiedotteessa.

Yhtiö kasvoi valtakunnallisesti, mutta etenkin Itä-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Merkittäviä meneillään olevia urakointikohteita ovat muun muassa tuoreen Tampereen Uros Live -monitoimiareenan laatta- ja mattotyöt, Oulun Yliopistollisen sairaalan pinnoite- ja mattotyöt, Wärtsilän Vaasan tehtaan laajennuksen pinnoite- ja pumpputasoitetyöt sekä Vaasan Sairaalan lattiatyöt.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heikkinen teki hyvää tulosta – vahvinta kasvua Itä-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat