Kokeile kuukausi maksutta

Jukkatalot teki hyvää tulosta koronan keskellä – kasvu jatkuu myös tänä vuonna

Yhtiön tulos oli paras 15 vuoteen ja viime vuoden loppupuoliskon kasvutahti avaa toimitusjohtaja Joel Töllin  mukaan hyviä näkymiä myös alkaneelle vuodelle.

Jukkatalojen tilauskirjat olivat viime vuonna hyvässä kuosissa. Yhtiö on 10 prosentin markkinaosuudella Suomen toiseksi suurin talovalmistaja. (Kuva: Jukkatalo)

Talopaketteja toimittava Jukkatalot teki viime vuonna liikevaihtoa 56,4 miljoonaa euroa (57,7/2019). Liikevoittoa kertyi 1,34 miljoonaa euroa (0,05/2019).

Yhtiön tulos oli paras 15 vuoteen ja viime vuoden loppupuoliskon kasvutahti avaa toimitusjohtaja Joel Töllin  mukaan hyviä näkymiä myös alkaneelle vuodelle.

”Hyvän tuloskehityksen siemenet on kylvetty oikeilla strategisilla valinnoilla jo useita vuosia sitten. Suurin osa asiakkaista haluaa uuden kodin mahdollisimman valmiina siten, että hanke on alusta loppuun osaavien ammattilaisten käsissä ja se todella sujuu”, hän toteaa tiedotteessa.

”Kasvamme tänä vuonna voimakkaasti ja meillä on selkeä kasvusuunnitelma myös tuleville vuosille. Olen ylpeä myös siitä, että voimme tällaisena taloudellisesti epävarmanakin aikana luoda kymmeniä uusia työpaikkoja”, Tölli lisää.

Jukkatalo valittiin 13. kerran peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi Luotetuin Merkki -tutkimuksessa. Yhtiö on 10 prosentin markkinaosuudella Suomen toiseksi ostetuin talomerkki.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jukkatalot teki hyvää tulosta koronan keskellä – kasvu jatkuu myös tänä vuonna”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat