Kokeile kuukausi maksutta

YIT käynnisti 38 miljoonan euron kerrostalohankkeet Venäjällä alkuvuonna

YIT käynnisti kolmen uuden kerrostalon rakentamisen Venäjällä tammi–maaliskuussa 2021.

Novo Orlovski -aluekehityshankkeeseen Pietarissa sisältyy muun muassa 25-kerroksinen tornitalo. Kuva: YIT

Kohteet sijaitsevat Pietarissa ja Moskovan alueella ja ovat arvoltaan yhteensä noin 38 miljoonaa euroa. Käynnistettyihin taloihin valmistuu yhteensä lähes 550 asuntoa. Asuntoaloitukset on kirjattu vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan.

Pietarissa YIT käynnisti Wellamo-nimisen kerrostalon rakentamisen. 10-kerroksiseen taloon tulee lähes 100 asuntoa, noin 500 neliömetriä liiketiloja ensimmäiseen kerrokseen sekä maanalainen pysäköintilaitos noin 40 autolle. Kohde sijaitsee Pietarin historiallisen keskustan alueella Kurjandskaja-kadulla monipuolisten palveluiden sekä metroaseman tuntumassa. Asunnot valmistuvat vuoden 2023 toisella neljänneksellä.

Pietarissa YIT aloitti Novo Orlovski -aluekehityshankkeessaan kahdeksannen vaiheen rakentamisen. Alueelle rakennettavaan 25-kerroksiseen tornitaloon tulee yli 270 asuntoa ja noin 500 neliötä liiketiloja katutasoon. Kahdeksannen vaiheen on määrä valmistua vuoden 2022 lopussa. Novo Orlovski sijaitsee Pietarin pohjoispuolella toimivien liikenneyhteyksien ja palveluiden tuntumassa. YIT on kehittänyt aluetta vuodesta 2014 lähtien.

Moskovan alueella Shtshelkovon kaupungissa YIT aloitti Finski-aluekehityshankkeessaan 12. ja samalla viimeisen kerrostalon rakentamisen. 16-kerroksiseen taloon tulee yhteensä 180 asuntoa. Kohde valmistuu vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Kokonaisuudessaan Finski-asuinalue käsittää yli 3300 asuntoa, päiväkodin 200 lapselle, koulun yli 800 oppilaalle sekä pysäköintilaitostilat 900 autolle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnisti 38 miljoonan euron kerrostalohankkeet Venäjällä alkuvuonna”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat