Kokeile kuukausi maksutta

Granlund laajenee kolmella yrityskaupalla

Granlundin tavoitteena on tuplata nykyinen liikevaihto vuoteen 2025 mennessä.

Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi.

Granlund-konserni laajentaa toimintaansa kolmella yrityskaupalla. Granlund Oy hankkii talotekniikan rakennuttamiseen ja valvontaan sekä määrä- ja kustannuslaskentaan erikoistuneen VA Optimate Oy:n, Granlund Mikkeli Oy paikallisen LVI-suunnitteluun keskittyvän Insinööritoimisto HTTC Oy:n ja Granlund Lahti Oy WE Sähkö Oy:n.

”Meillä on tavoitteena kasvaa sekä hyvin kohdennetuilla yritysostoilla että kasvamalla orgaanisesti. Näiden yrityskauppojen myötä Granlund-konserni vahvistaa paikallista talotekniikan palvelutarjontaansa Mikkelin, Lahden ja Turun seuduilla”, Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi sanoo tiedotteessa.

Kaikki kolme kauppojen kohteena ollutta yritystä sulautuvat Granlundiin tulevan puolen vuoden aikana. Konserniin tulee yrityskauppojen myötä yli 20 uutta asiantuntijaa.

Tällä hetkellä Granlund työllistää reilut 1 000 kiinteistö- ja rakennuslaan asiantuntijaa. Helsingissä sijaitsevan emoyhtiö Granlund Oy:n lisäksi konserni koostuu 13 tytäryhtiöstä ympäri Suomea. Sen tavoitteena on tuplata nykyinen, reilun 100 miljoonan euron vuosittainen liikevaihto vuoteen 2025 mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund laajenee kolmella yrityskaupalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat