Kokeile kuukausi maksutta

NREP ja Lehto Group rakentavat liikekeskuksen Tuusulaan – kunnantalo ja Prisma saman katon alle Hyrylään

Kokonaisuuden on määrä valmistua vuonna 2024.  Sekä kunta että HOK-Elanto jäävät rakennukseen pitkäaikaisiksi vuokralaisiksi.

Tulevasta liikekeskuksesta on hahmoteltu mm. kuvan kaltaista kokonaisuutta. (Kuva: Parviainen Arkkitehdit Oy.)

Tuusulan kunta ja Helsingin Osuuskauppa Elanto ovat valinneet Hyrylän liike- ja palvelukeskuksen toteuttajaksi ja loppusijoittajaksi NREP:n, Lehto Groupin ja Parviainen Arkkitehdit oy:n muodostaman yhteenliittymän. Liike- ja palvelurakentamisen suunniteltu laajuus on noin 15 000 m² ja samaan yhteyteen rakennetaan noin 540 paikan maanalainen pysäköintilaitos.

Vanhan ostoskeskuksen alueelle rakentuu palvelukeskus, jossa on tilat uudelle Tuusulan kunnantalolle sekä HOK-Elannon Prisma-hypermarketille.  Prisman yhteyteen rakentuu lisäksi muuta myymälätilaa, joka monipuolistaa alueen palvelutarjontaa.

”Hyrylän keskustan rakennuskanta on vuosien saatossa vanhentunut eikä sen palveluntarjonta vastaa enää kuluttajien tarpeisiin. Tämän hankkeen myötä Hyrylän palveluiden taso tuodaan tälle vuosikymmenelle ja alue saa arvoisensa keskustan”, kertoo NREP:n johtaja Joonas Lemström.

Keskuksen kehittämistä varten jatketaan vireillä olevaa asemakaavamuutosta. Tavoitteena on, että palvelukeskuksen rakentaminen alkaa ensi vuonna ja kokonaisuus valmistuu vuonna 2024.  Sekä kunta että HOK-Elanto jäävät rakennukseen pitkäaikaisiksi vuokralaisiksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NREP ja Lehto Group rakentavat liikekeskuksen Tuusulaan – kunnantalo ja Prisma saman katon alle Hyrylään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat