Kokeile kuukausi maksutta

Wasagroup nimitti uuden toimitusjohtajan

Rakennusinsinööri Timo Pahkala, 35, on nimitetty Wasagroup oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä elokuun alusta alkaen.

Pahkala siirtyy toimitusjohtajaksi yrityksen sisältä hankekehitysjohtajan tehtävästä. Hänellä on takanaan yli kymmenen vuoden ura konsernissa, ensin Wasacon oy:ssä työnjohdon eri tehtävissä ja vuodesta 2017 alkaen Wasagroup oy:ssä hankekehityksen parissa.

Pahkala on ollut merkittävässä roolissa konsernin hankekehityksen luomisessa ja kehittämisessä. Hän on käynnistänyt Helsingin toimipisteen toiminnan ja jalkauttanut menestyksekkäästi Wasagroupin toimintaa pääkaupunkiseudulle.

”Wasagroup on vakaan taloutensa ansiosta erinomaisessa tilanteessa valmiina vahvaan kasvuun ja uusiin projekteihin. Hankekehityksen vetäjänä Timolle on muodostunut erinomainen näkemys siitä, mihin kaikkeen Wasagroup voi vielä kasvaa ja kehittää toimintaansa tulevina vuosina. Olemme vahvistaneet kuluvan kevään aikana organisaatiotamme, ja uutta osaamista saadaan taloon vielä lomien jälkeen, joten katson tulevaisuuteen luottavaisin mielin”, Wasagroup-konsernin hallituksen puheenjohtaja Ari Tyynismaa sanoo tiedotteessa.

Koko konsernissa työskentelee noin 65 henkeä, ja konsernin liikevaihto oli 40,5 miljoonaa euroa vuonna 2020.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Wasagroup nimitti uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat