Kokeile kuukausi maksutta

Caverion ostaa itävaltalaisen rakennusautomaatiotoimittajan

Ostettavalla GTS:llä on noin 40 työntekijää. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Kiinteistötekniikkayhtiö Caverion ostaa itävaltalaisen GTS Immobilien GmbH:n. Tytäryhtiönsä GTS Automation GmbH:n kautta GTS-konserni on tunnettu Itävallassa rakennusautomaation markkinoilla. GTS:llä on noin 40 työntekijää. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

GTS perustettiin vuonna 2006 ja se toimi aluksi yhteistyössä itävaltalaisen rakennusautomaatioon keskittyneen konsernin kanssa Itävallassa ja Itä-Euroopassa. Kumppanuuden päätyttyä vuonna 2016 GTS on keskittynyt itävaltalaisiin asiakkaisiinsa ja seurasi niitä Saksaan, Romaniaan ja muihin Keski-Euroopan maihin. Yrityskauppa ei käsitä automaation ulkopuolisia liiketoimintoja eikä GTS:n Sveitsin toimintoja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion ostaa itävaltalaisen rakennusautomaatiotoimittajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat