Kokeile kuukausi maksutta

NRC voitti kunnossapitokisan Kouvolassa – nelivuotisen sopimuksen arvo 7,3 miljoonaa

Sopimuksen myötä NRC Groupilla on vastuullaan kolme neljästä Suomen käyttökeskusalueesta.

Sopimuksen myötä NRC Group vahvistaa asemaansa Suomen sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitäjänä. (Kuva: NRC Group)

NRC Group Finland on voittanut kilpailutuksen Kouvolan käyttökeskusalueen sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapidosta vuosille 2022–2026. Sopimuksen arvo on noin 7,3 miljoonaa euroa.

Sopimus alkaa tammikuussa 2022 ja se sisältää mahdollisuuden jatkaa sitä kahdella vuoden mittaisella jaksolla. Sopimuksen myötä NRC Groupilla on vastuullaan kolme neljästä Suomen käyttökeskusalueesta eli Helsinki, Kouvola ja Oulu.

”Tällä Kouvolan sopimuskaudella käytämme enemmän jatkuvan parantamisen työkaluja ja hyödynnämme toimintatapoja, joista meillä on hyviä kokemuksia jo muilta sähkökunnossapidon alueilta. Tehtävämme on varmistaa, että junaliikenne pystyy kulkemaan sovitusti ja rata ja laitteet pysyvät kunnossa mahdollisimman pitkään”, kertoo NRC Groupin kunnossapitopäällikkö Petri Prokkola.

Urakkana 1400 kilometriä sähkörataa

Kouvolan käyttökeskusalueen kunnossapitoon kuuluu muun muassa noin 1400 ratakilometriä sähköistettyä rataa, kymmeniä syöttö- ja välikytkinasemia, noin 31 kilometriä 110 kV:n linjaa, noin 16 muuntamoa sekä noin 720 lämmitettävää vaihdetta ja yli 180 vaihteenlämmitysmuuntajaa.

Lisäksi kunnossapitoon sisältyy mm. siltojen sähkötekninen, sähköratajärjestelmien, vahvavirtajärjestelmien ja muiden erikoisjärjestelmien kunnossapito sekä muut tehtävät.

Sopimus alkaa neljän kuukauden valmistautumisjaksolla. Sen tavoitteena on luoda edellytykset kunnossapitoprojektin tehokkaalle aloitukselle heti sopimuskauden alusta alkaen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NRC voitti kunnossapitokisan Kouvolassa – nelivuotisen sopimuksen arvo 7,3 miljoonaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat