Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n laajennus ja peruskorjaus on allianssin voimannäyte

Allianssimuotoisena toteutettavassa terminaali 2:n laajennus- ja muutoshankkeessa keskeistä on kyky toteuttaa vaativa työ lentoaseman päivittäisen toiminnan ehdoilla. Samalla on pidettävä kiinni tiukasta rakentamisaikataulusta ja korkeista laatutavoitteista.

Terminaali T2:sta tulee näyttävä maamerkki Helsinki-Vantaan lentoasemalle. (Kuva: Jussi Helttunen)
Toisena keskeisenä Finavian kehitysohjelman osana toteutettava Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n laajennus ja peruskorjaus on edennyt vaiheeseen, jossa laajennus on valmis ja peruskorjaus alkamassa. Terminaali 2:n työmaa käynnistyi joulukuussa 2018 allianssin noin 15 kuukautta kestäneen kehitysvaiheen jälkeen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n laajennus ja peruskorjaus on allianssin voimannäyte”

Viimeisimmät näkökulmat