Kokeile kuukausi maksutta

Fincap rakennuttaa hoivakodin Helsinkiin

Fincap rakennuttaa Attendolle hoivakodin ikäihmisille Helsingin Vuosaareen, osoitteeseen Punakiventie 19.

Vuosaaren hoivakodin rakentaminen alkaa syksyllä 2021, ja sen on määrä valmistua vuoden 2023 alkupuolella. Hoivakotirakennus viimeistelee korttelin, johon on jo aiemmin valmistunut kolme uutta kerrostaloa.

Uuteen hoivakotiin tulee 75 tehostetun palveluasumisen asuntoa kolmeen kerrokseen. Lisäksi rakennuksen pohjakerrokseen valmistuu kahdeksan palveluasuntoa ikäihmisille, jotka voivat ostaa halutessaan esimerkiksi kotihoidon palveluita. Ensimmäiseen kerrokseen rakennetaan avoin ravintolasali, jossa alueen asukkaat voivat käydä esimerkiksi lounaalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fincap rakennuttaa hoivakodin Helsinkiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat