Kokeile kuukausi maksutta

Wasagroup sai uuden liiketoimintajohtajan

Wasagroupin hankekehityksen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 3. tammikuuta alkaen Juha ”Jusu” Kainulainen. Hän työskentelee yhtiön Helsingin toimipisteessä.

Juha Kainulainen. Kuva: Wasagroup

”Tehtävässäni liiketoimintajohtajana ensisijaisena vastuunani on hankkeiden kaupallinen ja yhteisöllinen kehitysvaihe. Wasagroupin johtoryhmän jäsenenä tuon omalta osaltani holistista näkemystäni tähän meidän verrattain tekniseen markkinaamme”, Juha Kainulainen kertoo tiedotteessa.

Kainulainen siirtyy Wasagroupiin Vahanen-yhtiöiden asiakkuuspäällikön tehtävästä. Hänellä on takanaan yli 16 vuoden ura Vahasella, jossa hän on työskennellyt monipuolisesti erilaisissa hankekehityksen, kiinteistöliiketoiminnan, projektijohdon, konsultoinnin ja myynnin tehtävissä, viimeisimpänä asiakkuuspäällikkönä ja strategiakonsulttina yli yhdeksän vuoden ajan. Kainulainen tunnetaan myös podcast-puhujana ja innostavana esiintyjänä.

Yksityisessä omistuksessa oleva Wasagroup-konserni työllistää noin 65 henkeä, ja konsernin liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa vuonna 2020.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Wasagroup sai uuden liiketoimintajohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat