Kokeile kuukausi maksutta

Bonava ja Sirius tekivät jatkodiilin Vuosaaressa – neljäs asuinkerrostalo työn alle

Rakennustyöt Vuosaaren Aurinkolahdessa alkavat heti ja uudet kodit valmistuvat keväällä 2023.

Bonava suunnittelee ja toteuttaa 53 kodin kerrostalokohteen Sirius Capital Partnersin sidosryhmään kuuluvalle Fidus Vuokratalot oy:lle. Aurinkolahden pohjoisosaan, kauppakeskus Columbuksen läheisyydessä sijaitsevaan Sitadellin kotikortteliin nousee nyt Bonavan neljäs asuinkerrostalo, jossa on kahdeksan kerrosta.

Rakennustyöt Vuosaaren Aurinkolahdessa alkavat heti ja uudet kodit valmistuvat keväällä 2023. Bonavan suunnitelmissa on rakentaa Sitadellin kotikortteliin lähes 550 uutta asuntoa.

”Vuosaaren Sitadelli 4 on toinen hankkeemme Sirius Capital Partnersin kanssa. Bonavalla on nyt rakenteilla alueella kaikkiaan jo yli 350 kotia. Valmistuttuaan tästä korttelialueesta tulee näkyvä maamerkki Aurinkolahteen”, sanoo Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström yhtiön tiedotteessa.

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava ja Sirius tekivät jatkodiilin Vuosaaressa – neljäs asuinkerrostalo työn alle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat