Kokeile kuukausi maksutta

Granlund jatkoi kasvu-uralla – tavoitteena 200 miljoonan liikevaihto 2025

Granlund aikoo laajentua varsinkin talotekniikan projekteissa ja vaikuttaa vahvemmin myös ylläpitoon.

"Olemme saaneet maaliin monta tulevaisuuden kehityksen kannalta merkittävää järjestelyä. Niiden avulla pystymme luomaan uutta liiketoimintaa, ja Ruotsin osalta vahvistamaan kansainvälisen toiminnan kehitystä”, konsernijohtaja Pekka Metsi toteaa.

Rakennus- ja kiinteistöalan konserni Granlund kasvatti vuonna 2021 liikevaihtoaan 109 miljoonaan euroon edellisestä vuodesta (103,3). Liikevoittoa kertyi sen sijaan miljoona aiempaa vähemmän eli 10,7 miljoonaa euroa.

Yhtiö teki viime vuonna ennätysmäiset seitsemän yrityskauppaa.

”Olemme saaneet maaliin monta tulevaisuuden kehityksen kannalta merkittävää järjestelyä. Niiden avulla pystymme luomaan uutta liiketoimintaa, ja Ruotsin osalta vahvistamaan kansainvälisen toiminnan kehitystä”, konsernijohtaja Pekka Metsi kommentoi tiedotteessa.

Vuonna 2021 tehdyt yrityskaupat ovat vahvistaneet erityisesti talotekniikkasuunnittelua ympäri Suomen, mutta tuoneet resursseja myös kustannuslaskentaan, rakennuttamiseen ja rakennesuunnitteluun. Tänä vuonna Granlund on tehnyt jo kaksi yrityskauppaa.

Konsernin henkilöstömäärä oli vuoden lopussa runsaat 1220 ja se kasvoi edellisvuodesta 127 asiantuntijalla. Koko henkilöstö on mukana tulospalkkiojärjestelmässä, ja palkkioita maksetaan yhteensä 4,3 miljoonaa euroa.

Granlundin strategia tähtää voimakkaaseen kasvuun vuoteen 2025 mennessä. Sen keskeisenä tavoitteena on parantaa KiRa-alan tuottavuutta, korostaa vastuullisuutta niin omassa kuin asiakkaiden liiketoiminnassa sekä kansainvälistyä. Granlund aikoo laajentua varsinkin talotekniikan projekteissa ja vaikuttaa vahvemmin myös ylläpitoon. Strategiassa tavoitellaan 200 miljoonan euron liikevaihtoa vuoteen 2025 mennessä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund jatkoi kasvu-uralla – tavoitteena 200 miljoonan liikevaihto 2025”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat