Kokeile kuukausi maksutta

Kotiremonttien ”TripAdvisorille” kasvurahoitusta – FoxDo keräsi puoli miljoonaa enkelieuroja

Suomen laajentumisen jälkeen vuorossa ovat Viron pilotointi ja markkinatutkimus Saksassa.

FoxDo palvelee sekä remontin ostajia että remontin tekijöitä. Remontin ostaja voi hakea palvelusta tekijöitä hinnan, saatavuuden ja erityisesti tekijän saaman palautteen perusteella. Remontin tekijä voi puolestaan kasvattaa mainettaan osaavana tekijänä ja sitä kautta myös asiakaskuntaansa.
Kotimainen FoxDo laajentaa kotiremonttityön ostamista ja myymistä helpottavaa palvelualustaansa Suomessa. Tähän saakka vain Uudellamaalla toiminutta palvelua ryhdytään laajentamaan yhtiön keräämällä 500 000 euron rahoituskierroksella, johon osallistui kasvuyrityksiin erikoistuneita enkelisijoittajia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kotiremonttien ”TripAdvisorille” kasvurahoitusta – FoxDo keräsi puoli miljoonaa enkelieuroja”

Viimeisimmät näkökulmat