Kokeile kuukausi maksutta

Peltihallien ja syrjäisten vanhojen tehtaiden käytäviltä syntyi uusi liikeidea – ”hupparihörhöt” haluavat uudistaa

Helsinkiläinen kiinteistöneuvonantajayhtiö Reagle ei mahdu perinteisen kiinteistöneuvonannon tai -kauppakonsulttien viitekehykseen.

Arttu Ikäläinen (vas.) ja Henri Hakala Reaglelta katselemassa Helsingin kalevankadun kiinteistöjä oman toimistonsa kupeessa. Kuva: Jussi Helttunen

Yrityksen perustajakaksikko Henri Hakala ja Alex Doepel aloitti uransa transaktioista, jotka eivät kelvanneet kenellekään, mutta peltihalleista ja syrjässä sijaitsevien vanhojen tehtaiden myynneistä syntyikin liikeidea uuteen yritykseen.

”Emme ole koskaan työskennelleet transaktiokonsultteina, vaan olemme olleet aina omistajan puolella ja ostimme palveluita nykyisiltä kilpailijoiltamme. Tunnistimme neuvonantomarkkinasta puutteita ja mietimme oman yrityksen perustamista. Toimimme neuvonantajana. Emme sijoita omaa rahaa vaan henkistä pääomaa ja ymmärrystämme kiinteistömarkkinasta”, Hakala sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peltihallien ja syrjäisten vanhojen tehtaiden käytäviltä syntyi uusi liikeidea – ”hupparihörhöt” haluavat uudistaa”

Viimeisimmät näkökulmat