Kokeile kuukausi maksutta

HTJ osti infra-alan konsulttitoimiston

Rakennuttajatoimisto HTJ oy on 12. toukokuuta ostanut Infrap oy:n osakekannan.

Infrap on infra-alan hankkeiden projektinjohtopalveluihin, rakennuttamiseen, valvontaan sekä mittauksiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Yhtiön palveluksessa on noin 40 asiantuntijaa, jotka toimivat infra-alan hankkeissa valtakunnallisesti. Yhtiö palvelee pääosin julkisen sektorin asiakkaita tarjoamalla muun muassa tieverkoston ylläpito- ja hoitotöiden projektijohtoa ja valvontaa sekä mittauspalveluita. Lisäksi yhtiö tarjoaa palveluita vesihuolto- ja teollisuushankkeiden rakennuttamiseen sekä muita rakentamisen asiantuntijapalveluita. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli noin 4,5 miljoonaa euroa ja käyttökate noin 0,9 miljoonaa euroa.

Yrityskaupan ansiosta HTJ:n infra- ja teollisuusrakentamisen osaaminen laajenee merkittävästi sekä maantieteellisesti että palvelukokonaisuuden osalta.

”Yrityskaupan myötä infraliiketoiminnan osuus HTJ:n liikevaihdosta kasvaa ja julkisen sektorin hankkeet tuovat näkyvyyttä lähivuosille. HTJ:n henkilöstö kasvaa lähes 200 asiantuntijaan, ja jatkossa voimme palvella asiakkaitamme monipuolisilla rakennuttamisen palveluilla valtakunnallisesti Helsingistä Rovaniemelle”, HTJ:n toimitusjohtaja Janne Ketola sanoo tiedotteessa.

”Uskomme, että toimintatavat ja kulttuuri yhtiöiden välillä ovat jo nyt hyvin samankaltaisia ja siten tarjoavat hyvän pohjan yhdistymiselle”, Infrapin hallituksen puheenjohtaja Tero Heiskanen kertoo.

HTJ rahoitti yrityskaupan lainarahoituksella ja kassavaroin.

Rakennuttajatoimisto HTJ oy on HTJ Holding oy:n tytäryhtiö. HTJ Holding puolestaan on nykyisin sijoitusyhtiö Sievi Capitalin omistuksessa. Helsingin pörssiin listattu Sievi Capital osti HTJ:n lokakuussa 2021.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HTJ osti infra-alan konsulttitoimiston”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat