Kokeile kuukausi maksutta

Iso Paja siirtyi Trevianin kiinteistösalkkuun

Trevian vastaa jatkossa Ison Pajan vuokrauksesta ja kiinteistön kehittämisestä yhteistyössä kiinteistön omistajien kanssa.

Vuonna 1993 valmistunut Iso Paja on yksi läntisen Pasilan maamerkeistä.

Trevian Asset Management on allekirjoittanut sopimuksen Ison Pajan toimistotalon kiinteistövarainhoidon tehtävien hoidosta.

Vuonna 1993 valmistunut Iso Paja on yksi läntisen Pasilan maamerkeistä. Trevianin ja kiinteistön omistajien yhteistyö tähtää sen jatkokehittämiseen sekä käyttäjäkokemuksen elävöittämiseen.

Trevianin uusia yhteistyökumppaneita ja Ison Pajan omistajia ovat Yleisradion Eläkesäätiö, Apteekkien Eläkekassa ja Suomen Ässä-Asunnot. Vuoteen 2017 saakka Iso Paja palveli Yleisradion päärakennuksena, joka muistetaan mm. Yleisradion vaalivalvojaisista. Viime vuodet se on toiminut VR Groupin pääkonttorina.

Rakennuksessa on vuokrattavaa toimitilaa n. 18 000 m2 ja sille on myönnetty ekotehokkuutta mittaava BREEAM-luokitus. Trevian vastaa jatkossa Ison Pajan vuokrauksesta ja kiinteistön kehittämisestä yhteistyössä kiinteistön omistajien kanssa.

”Iso Paja on meille vaikuttava kohde. ESG-työn jatkaminen ja prosessien selkeyttäminen ovat keskeisiä kehityskohteita”, kertoo liiketoimintajohtaja Elisa Loitto Trevian Asset Managementista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Iso Paja siirtyi Trevianin kiinteistösalkkuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat