Kokeile kuukausi maksutta

Nrepin ja Varman datakeskuskiinteistöihin keskittyvä sijoitusyhtiö teki ensimmäisen kiinteistökauppansa

Suomalainen datakeskuksiin keskittyvä kiinteistökehitysyhtiö Hyperco ostaa Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevan datakeskuskiinteistön.

Hypercon sijoitusyhtiö Hyperco Data Center Strategies I ky ostaa osoitteessa Myllynkivenkuja 4 sijaitsevan kiinteistön TS-Yhtymältä. Kaupan kokonaisarvo on yli 35 miljoonaa euroa. Sijoitusyhtiön sijoittajia ovat kiinteistösijoitusyhtiö Nrep sekä työeläkeyhtiö Varma.

Vuonna 2020 perustettu Hyperco on ensimmäinen alallaan Suomessa, ja nyt tehty kiinteistökauppa on yhtiön ensimmäinen. Seuraavien parin vuoden aikana Hyperco aikoo jatkaa sijoittamista uusiin ja olemassa oleviin datakeskuksiin ja laajentaa salkkuaan muihin Pohjoismaihin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nrepin ja Varman datakeskuskiinteistöihin keskittyvä sijoitusyhtiö teki ensimmäisen kiinteistökauppansa”

Viimeisimmät näkökulmat