Kokeile kuukausi maksutta

Safa valitsi uuden pääsihteerin – ”Kokenut, näkemyksellinen ja kansainvälisesti verkottunut”

Suomen Arkkitehtiliitto on nimittänyt arkkitehti Arja Lukinin liiton pääsihteeriksi syyskuun alusta lähtien, nykyisen pääsihteerin Paula Huotelinin jäädessä eläkkeelle.

Arja Lukinilla on vankka kokemus arkkitehtisuunnittelusta, tilaaja- ja rakennuttajaorganisaatioista sekä kaupunkikehittämisestä. Safan hallitus valitsi Lukinin yksimielisesti tehtävään.

”Saamme Arja Lukinista kokeneen, näkemyksellisen ja kansainvälisesti verkottuneen pääsihteerin”, Safan hallituksen puheenjohtaja Henna Helander toteaa.

Lukin on työskennellyt useissa eri arkkitehtitoimistoissa sekä tilaaja- ja rakennuttajaorganisaatioissa. Hän on toiminut Espoon ja Vantaan kaupunkien palveluksessa apulaiskaupunginarkkitehtina ja kaupunginarkkitehtina.

Viime vuodet Lukin on vastannut projektijohtajana Vantaan Aviapolis-alueen kaupunkikehittämisestä. Lukin on toiminut myös useiden vuosien ajan Safan eri luottamustehtävissä.

”Tavoitteenani on yhä moninaisemman jäsenistönsä näköinen SAFA, joka osallistuu ja vaikuttaa vahvasti kestävän elinympäristön rakentamiseen”, sanoo Lukin.

Arja Lukin aloittaa tehtävässä 1.9. alkaen.

Suomen Arkkitehtiliitto on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö. Jäseninä on noin 3100 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia ja noin 600 opiskelijajäsentä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Safa valitsi uuden pääsihteerin – ”Kokenut, näkemyksellinen ja kansainvälisesti verkottunut””

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat