Kokeile kuukausi maksutta

Sijoitusasunnot.com suunnittelee listautumista – tavoitteena 5 miljoonaa euroa

Yhtiön ydinliiketoimintaa on kokonaisten kerrostalojen ostaminen ja asuntojen myyminen eteenpäin asuntosijoittajille joko sellaisenaan tai saneerattuna.

Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Henri Neuvonen on palkittu myös vuoden 2022 nuorena yrittäjänä.

Kiinteistökehitys- ja asuntosijoitusyhtiö Sijoitusasunnot.com Group kertoo suunnittelevansa listautumisantia ja osakkeidensa listaamista First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Suunniteltu anti koostuisi pääosin osakeannista, jolla yhtiö pyrkii keräämään noin 5 miljoonan euron bruttovarat ennen listautumiseen liittyviä palkkioita ja kuluja. Listautumisannissa oletetaan olevan mukana myös noin 2,0 miljoonan euron lisäosake-erä, joka voidaan ottaa käyttöön ylimerkintätilanteessa.

Sijoitusasunnot.com on vuonna 2011 perustettu jyväskyläläinen kiinteistökehitys- ja asuntosijoitusyhtiö, jonka ydinliiketoimintaa on kokonaisten kerrostalojen ostaminen ja niistä asuntojen myyminen eteenpäin asuntosijoittajille joko sellaisenaan tai saneerattuna. Yhtiöllä on lisäksi omassa taseessaan vuokrauskohteita, jotka tuovat jatkuvaa kassavirtaa.

Remontit tekee Rajape

Yhtiön kohteiden remontoinnista vastaa pääsääntöisesti tytäryhtiö Rajape oy. Yhtiö harjoittaa lisäksi kiinteistöjen vuokraustoimintaa ja sijoitusasuntoihin erikoistunutta kiinteistönvälitystoimintaa tytäryhtiönsä Kauppa Käy LKV:n kautta.

Yhtiö kertoo, että sen ympärille on kehittynyt yli 60 000 asuntosijoittamisesta kiinnostuneen tahon yhteisö, jolle Sijoitusasunnot.com tarjoaa asuntosijoittamiseen liittyvää koulutusta ja työkaluja sekä markkinoi myyntiin tulevia kohteitaan.

Vuonna 2021 Sijoitusasunnot.comin liikevaihto oli noin 44 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin 40 henkilöä. Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Henri Neuvonen on palkittu vuoden 2022 nuorena yrittäjänä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sijoitusasunnot.com suunnittelee listautumista – tavoitteena 5 miljoonaa euroa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat