Kokeile kuukausi maksutta

Ukraina valitsi ranskalaisjätit jälleenrakentamisen ensimmäiseen vaiheeseen

Ukrainan hallitus aloittaa yhteistyön Dassault Systèmesin, Egisin ja B4:n kanssa.

Kiovan porteilla sijaitsevassa Irpinissä Venäjän hyökkäyssodassa tuhoutunut kerrostalo. Asukkaat yrittivät korjata sitä syksyllä. Kuva: Rio Gandara / HS

Kaupunkialueiden jälleenrakentamista johtaa suunnittelutoimistojätti Egisin johtama yrityskonsortio. Siihen kuuluvat ohjelmistoyritys Dassault Systèmes ja rakennustekniikan asiantuntemuksellaan mukana oleva B4. Hanke on Ranskan hallituksen tukema ja Ranskan valtiovarainministeriön avustama.

Jälleenrakennusprojektissa hyödynnetään yhtiöiden kokemusta 3D-virtuaalitekniikoista, rakentamisesta ja vaurioituneiden kaupunkialueiden jälleenrakentamisesta. Dassault Systèmes on toimittanut laajoja kaupunkimallintamisen virtuaalisia työkalujaan esimerkiksi Singaporen valtion kaupunkikehityshankkeisiin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ukraina valitsi ranskalaisjätit jälleenrakentamisen ensimmäiseen vaiheeseen”

Viimeisimmät näkökulmat