Kokeile kuukausi maksutta

NRC Group rakentaa varikonohjausjärjestelmän Ruskeasuolle – urakan arvo 4,4 miljoonaa euroa

Työt ovat alkaneet helmikuussa 2023 ja ne valmistuvat elokuussa 2024.

Urakka sisältää raitiotievarikon ohjausjärjestelmän, keskusjärjestelmän työasemat ja ratalaitteet toteutettuna ja asennettuina. Ratalaitteita ovat mm. vaihteen kääntölaitteet, raidevirtapiirit, laitekaapit, tiedonsiirtosilmukat ja opastimet. (Kuva: NRC)

NRC Group rakentaa Helsingin Ruskeasuon raitiotievarikolle uuden varikonohjausjärjestelmän.

Urakka sisältää ohjausjärjestelmän, keskusjärjestelmän työasemat ja ratalaitteet toteutettuna ja asennettuina. Ratalaitteita ovat mm. vaihteen kääntölaitteet, raidevirtapiirit, laitekaapit, tiedonsiirtosilmukat ja opastimet. NRC Group vastaa urakan projektinjohdosta ja asennustöiden toteuttamisesta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NRC Group rakentaa varikonohjausjärjestelmän Ruskeasuolle – urakan arvo 4,4 miljoonaa euroa”

Viimeisimmät näkökulmat