Kokeile kuukausi maksutta

Vantaan parveketurmasta uutta tietoa – Kohteeseen suunniteltu lasityyppi ei täytä pistekuormavaatimusta

Poliisi aloitti tapauksesta esitutkinnan.

Parvekeratkaisujen turvallisuus on onnettomuuden jälkeen noussut puheenaiheeksi. Kuvan kohde ei liity onnettomuuteen.

Vantaan Tikkurilassa maaliskuun alussa tapahtuneen kuolemaan johtaneen onnettomuuden tutkinta etenee. Onnettomuudessa nuori nainen putosi yöllä kerrostalon seitsemännen kerroksen parvekkeelta ja menehtyi.

Poliisi ilmoitti onnettomuudesta rakennusvalvontaan, joka määräsi onnettomuuspaikan kerrostalon kaikki parvekkeet käyttökieltoon. Poliisin omien selvitysten ja tänään tiistaina Tukesilta saamien tietojen perusteella poliisi on päättänyt aloittaa asiasta esitutkinnan. Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa nimikkeellä kuolemantuottamus. Nimikkeet saattavat tarkentua esitutkinnan edetessä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan parveketurmasta uutta tietoa – Kohteeseen suunniteltu lasityyppi ei täytä pistekuormavaatimusta”

Viimeisimmät näkökulmat