Kokeile kuukausi maksutta

Sweco yrityskaupoilla Tampereella – ostaa Neva Arkkitehdit

Neva Arkkitehdit työllistää noin 30 arkkitehtuurin ammattilaista Tampereella ja Helsingissä. Yhtiön liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella 2,9 miljoonaa euroa.

Kaupat tuli, toteavat Neva Arkkitehtien toimitusjohtaja Petteri Neva ja Swecon Arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu -toimialan johtaja Jenni Lautsi. (Kuva: Sweco)

Sweco ostaa Arkkitehtitoimisto Neva oy:n koko osakekannan sen toimivalta johdolta. Swecon mukaan yrityskauppa vahvistaa yhtiön läsnäoloa erityisesti Tampereen seudulla ja täydentää toimialan asuntosuunnittelu-, hanke- ja kaavakehitys- sekä korjaussuunnittelu- ja konversiohankeosaamista.

Vuonna 2002 perustettu Neva Arkkitehdit on kaupunkikuvallisesti ja toiminnallisesti haastavien asuinkohteiden ja -alueiden sekä poikkeuksellisen vaativien korjausrakennuskohteiden arkkitehti- ja pääsuunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Yrityksellä on myös kokemusta maankäytön suunnittelusta, kaavoituskonsultoinnista sekä hankekehityksestä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco yrityskaupoilla Tampereella – ostaa Neva Arkkitehdit”

Viimeisimmät näkökulmat