Kokeile kuukausi maksutta

Aura Rakennus laajentaa uusiin bisneksiin – tytäryhtiö keskittyy risteilyalusten saneeraukseen

Matkustaja-alusten saneerausten ennustetaan kasvavan voimakkaasti vuodesta 2025 lähtien. Tavoitteena on nousta matkustaja- ja risteilyalusvarustamojen luottotoimittajaksi.

Aura Flow-tytäryhtiötä luotsaa Mikko Varjanne. Hän oli aiemmin meriteollisuuden alihankkija FCR Finlandin toimitusjohtaja. Yhtiö ajautui konkurssiin viime syksynä.

Turkulainen rakennusliike Aura Rakennus on perustanut tytäryhtiön, joka keskittyy matkustaja- ja risteilyalusten saneerauksiin. Aura Flow-niminen yhtiö tarjoaa varustamoille palveluja avaimet käteen -periaatteella ja sen toimintamallissa projektinhallinnan ja työnjohdon resursseja hyödynnetään tarpeen mukaan yli toimialarajojen.

Aura Flown johdolla ja avainhenkilöillä painotetaan olevan mittavaa kokemusta risteilijöiden rakentamisesta sekä laaja kontaktiverkosto suunnittelu-, logistiikka-, lvis- ja asennusosaajista. Toimitusjohtaja Mikko Varjanteen mukaan saneerausmarkkina on pandemian aikaisen risteilyalan pysähdyksen jälkeen tilanteessa, jossa markkinaosuuksia jaetaan uudelleen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aura Rakennus laajentaa uusiin bisneksiin – tytäryhtiö keskittyy risteilyalusten saneeraukseen”

Viimeisimmät näkökulmat