Kokeile kuukausi maksutta

Taratestin toimitusjohtaja vaihtuu

Tuukka Räsänen nousee toimitusjohtajaksi.

Taratestin työntekijä pohjatutkimustöissä koululla Sastamalassa vuonna 2018. Kuva: Eetu Lehtinen

Tuukka Räsänen nousee suomalaisen geotekniikan insinööritoimisto Taratest Oy:n toimitusjohtajaksi. Räsänen on aiemmin toiminut yhtiön operatiivisena johtajana.

Hän on työskennellyt Taratestilla reilun kolmen vuoden ajan. Räsänen on työskennellyt aiemmin muun muassa Leica Geosystemsissä, Destiassa ja Rambollilla.

Taratestin toimitusjohtaja Tuukka Räsänen. Kuva: Taratest

Yhtiön toimitusjohtajana aiemmin toiminut Tero Mäkinen keskittyy jatkossa liiketoiminnan kehittämiseen ja strategiaan johtajan tehtävässä.

Taratest on osallistunut muun muassa väylähankkeisiin, kuten Länsimetron jatkeeseen ja Pisararataan.

Yhtiö hakee kasvua Suomesta, mutta pyrkii myös tekemään konkreettista avausta Ruotsin markkinoille.

”Aivan kuten kotimaassakin, näemme kasvun Ruotsissa mahdolliseksi sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta”, Mäkinen sanoo tiedotteessa.

”Kasvu vaati kuitenkin panostusta, ja haluan edistää yhtiön etua keskittymällä yritysostoihin, integraatioiden läpiviemiseen ja myös asiakashankkeisiin, jotka vahvistavat kykyämme menestyä.”

Taratest pyrkii tänä vuonna saavuttamaan noin kymmenen prosenttia kasvua liikevaihtoon. Viime vuoden tilikaudella sen liikevaihto oli 21,3 miljoonaa euroa.

Syyskuussa alussa yhtiö kertoi ostaneensa infra-, uudisrakennus- ja saneerauskohteiden mittaustekniikan yrityksen Surgeon Oy:n.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Taratestin toimitusjohtaja vaihtuu”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat