Kokeile kuukausi maksutta

Hartelalle sairaalaurakka Turusta – Terveystalon historian suurin tilahanke

Terveystalo on Hartelan neljäs iso sairaalahanke 2020-luvulla.

Kupittaalle muuttaa suurin osa Terveystalon Turun toiminnoista, myös Humalistonkadun Pulssin lääkärikeskus ja sairaala. Tilojen on määrä olla muuttokunnosa kesällä 2027.

Hartela rakentaa Turun Kupittaalle kymmenkerroksisen toimitilakiinteistön Terveystalon sairaalan ja lääkärikeskuksen käyttöön. Kyseessä on Terveystalon lippulaivayksikkö ja yhtiön suurin toimitilojen uudistushanke.

Kohteen kokonaisala on noin 14 000 neliömetriä, ja Kupittaalle muuttaa suurin osa Terveystalon Turun toiminnoista, myös Humalistonkadun Pulssin lääkärikeskus ja sairaala. Tilojen on määrä olla muuttokunnosa kesällä 2027.

Terveystalo on Hartelan neljäs iso sairaalahanke 2020-luvulla. Turun yliopistollisen keskussairaalan yhteyteen rakennettu Majakkasairaala valmistui lokakuussa 2021 ja Oulun yliopistollisen sairaalan sädehoidon yksikkö heinäkuussa 2022. Salon sairaala puolestaan valmistuu vuonna 2027.

Toimitilat toteutetaan EU-taksonomian mukaisesti ja rakennetaan A-energialuokkaan. Osa kiinteistön käyttämästä energiasta saadaan aurinkopaneelijärjestelmästä. Hankkeen tavoitteena on Leed Gold -tason ympäristösertifikaatti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartelalle sairaalaurakka Turusta – Terveystalon historian suurin tilahanke”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat