Kokeile kuukausi maksutta

Miten yritykset menestyivät poikkeusvuonna – Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo rakennusalan tulostiedot

Rakennuslehden Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo lähes 300:n rakennus- ja kiinteistöalan yrityksen tulostiedot viime vuodelta. Tulostiedoista selviää, miten yritykset pärjäsivät rakennusalan poikkeuksellisen hankalassa matalasuhdanteessa.

 

Varsinkin asuntorakentaminen on kärsinyt rakennusalan laskusuhdanteessa. Kuva: Jussi Helttunen
Kuuntele juttu

Rakennuslehti kokosi rakennusalan suurimpien yritysten tilinpäätöstiedot myös verkkoon. Suurimmat-tilinpäätösselvitys on ilmestynyt paperilehdessä toukokuussa, ja nyt lähes 300:n rakennus- ja kiinteistöalan yrityksen tietoihin voi paneutua myös sähköisessä muodossa.

Suurimmat-erillisjulkaisuun pääset tästä: Suurimmat 2023 -julkaisuun.

Julkaisuun on koottu kaikki toimiala-analyysit ja yritysesittelyt. Mukana ovat rakennus- ja kiinteistöalan kaikki tärkeimmät toimialat ja mielenkiintoisia yritysjuttuja, joissa kerrotaan, miten viime vuosi rakentamisessa Suomessa meni.

Suurimmat-työkalussa voi puolestaan kätevästi katsoa yhtiöiden tulostietoja usealta vuodelta ja myös vertailla yrityksiä keskenään esimerkiksi havainnollisen grafiikan avulla. Työkaluun pääset tästä: Suurimmat-työkaluun.

Paperilehden kokonaisuutta voit tarkastella näköislehdestä, johon pääset tästä: Näköislehteen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Miten yritykset menestyivät poikkeusvuonna – Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo rakennusalan tulostiedot”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat