Hankintapäällikkö toimitilarakentamiseen

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 27.9.2021 Hae viimeistään 17.10.2021

Haemme hankintapäällikköä Etelä-Suomen toimitilarakentamishankkeille

Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössä olemme mukana monissa aikamme kiinnostavimmissa hankkeissa, esimerkiksi uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen korkeatasoiseksi hotelliksi ja rakentamassa Ruskeasuon ratikkavarikon. Muita hankkeitamme ovat muun muassa kauppakeskus Lippulaiva Espoossa ja Ahveniston sairaala Hämeenlinnassa.

Hankintapäällikönä toimenkuvasi on laaja; Vastaat kulloisenkin hankkeen hankinnoista kokonaisuutena ja hankkeesta riippuen saatat johtaa pientä hankintatiimiä. Työsi keskiössä ovat projektihankinnat nimetyllä tai nimetyillä hankkeilla. Kartoitat projektin hankintatarpeet, laadit ja ylläpidät hankintasuunnitelmaa, pidät urakkaneuvotteluita sekä laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia. Toimit yhteistyössä projektitiimin ja suunnittelijoiden kanssa. Vastuullasi on myös huolehtia, että vastuullisuusnäkökulmat tulevat huomioiduksi hankintoja tehtäessä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista asiakkaamme toiveet täyttäviä toimitiloja ja muita rakennuksia. Myös kansainvälinen hankinta on mahdollista osana näitä toimenkuvia.

Ensimmäinen hankkeesi sovitaan erikseen, ja voi olla esimerkiksi yllä mainittu Grand Hansa -hotellihanke Helsingin keskustassa. Tämän jälkeen pääset muille kiinnostaville hankkeillemme Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen. Kannattaa hakea, sillä tarkennamme työnkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Etelä-Suomen toimitilarakentamisen hankintapäällikkö Ulla Judström (p. 0408644349 ulla.judstrom@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • ymmärrystä projektiemme hankintatarpeista ja kykyä vastata niihin
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi työmaa- tai hankintatehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi