Infra-suunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 2.8.2019 Hae viimeistään 15.8.2019

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 8 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 5,2 miljardia euroa ja 57 % sähköntuotannostamme oli CO2-päästötöntä. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Fortum Recycling and Waste Solutions tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus- ja ympäristörakennuspalveluita.

Haemme Environmental Construction -yksikköömme

INFRA-SUUNNITTELIJAA  

Infra-suunnittelijana työskentelet  Environmental Construction -yksikkömme  monipuolisissa, vaihtelevissa ja erikokoisissa ympäristörakentamisen projekteissa.. Projektit voivat olla asiakaskohteita ja/tai omien alueittemme investointi- ja kehityshankkeita. Suunnittelutehtäviä on infra- ja ympäristörakentamisen eri vaiheissa olevissa projekteissa, ulottuen ympäristövaikutusten arvioinnista rakennusprojektien toteutukseen.

Ympäristörakentaminen sisältää tavanomaisen infrarakentamisen lisäksi mm. kaatopaikkojen ja käsittelyalueiden rakentamista, jossa pyrimme soveltamaan infrarakentamisen uusia materiaaliteknologioita käyttämällä esim. uusiomateriaaleja. Käytössämme ovat mm. 3D WIN ja AutoCad- ohjelmistot. Työpaikkasi on ensisijaisesti Riihimäellä.

Tarjoamme sinulle

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Käytössäsi ovat ajanmukaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Tuemme kehitystäsi ja otamme tehtävissäsi huomioon vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Räätälöimme sinulle kattavan koulutuksen osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta.

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta infra- ja/tai ympäristörakentamisen alalta. Suunnitteluohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta suunnittelutehtävistä. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan tarvittaessa myös useita tehtäviä rinnakkain. Ennen kaikkea arvostamme valmiutta ja halua oppia uusia asioita, positiivista asennetta ottaa asioista selvää ja etsiä ratkaisuja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tietomalliosaaminen katsotaan sinulle eduksi. Työskentelysi sujuu tarvittaessa myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, niiden tarjoamista haasteista ja kehittymismahdollisuuksista. Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Tommi Virtanen, 050 544 0821 (12.8. jälkeen) ja rakennuttamispäällikkö Markus Lehtonen 050 566 7591. (ei 5.8.-11.8.)

Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 15.8.2019. Liitä hakemukseen suomenkielinen CV. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi