Myyntipäällikkö

Parma Oy
Sijainti Pohjois-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 28.10.2021 Hae viimeistään 15.11.2021

Haemme Pohjois-Suomeen sinua

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat Parman tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja markkinoinnista Pohjois-Suomessa. Pääosin asiakaskuntasi sijaitsee Oulun markkina-alueella. Kehität ja ylläpidät asiakas- ja sidosryhmäsuhteita laatimiesi asiakkuussuunnitelmien mukaisesti. Varmistat, että Parman organisaation osaamisen tuottama lisäarvo on asiakkaiden saatavilla molempien kannattavuutta parantaen. Raportoit myyntijohtajalle.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset rakennusalan ja / tai rakennustuoteteollisuuden tuntemusta, vankkoja myynti- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä johtaa asiakkuuksia asiakkuussuunnitelman mukaisesti. Eduksesi on betoniteknologian ja elementtirakentamisen tuntemus. Olet asiantunteva ja vakuuttava ja osaat luoda mutkattomasti suhteita asiakasorganisaatioiden päättäjiin. Tehtävä edellyttää liiketoiminnan ymmärrystä ja kykyä hallita merkittäviä toimituskokonaisuuksia. Tekninen pohjakoulutus antaa tehtävään erinomaiset valmiudet, mutta alan ammattilaisella voi olla taustalla myös kaupallinen tutkinto.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukossa. Me parmalaiset hallitsemme elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmalta myyntijohtaja Jari Issakainen, puh. 040 579 4926 (mieluiten 3.11.2021 klo 14–15 tai 9.11.2021 klo 12–13) sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2021 osoitteessa www.hrsadvisors.fi. Hae tehtävää >

Hakua edistetään jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi pian!

Lue lisää www.parma.fi ja www.consolis.com

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi