Kokeile kuukausi maksutta

Projekti-insinööri

KerabitPro Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 17.5.2022 Hae viimeistään 31.5.2022

Tule sinäkin kanssamme rakentamaan pohjoismaista kattokonsernia.

Haemme Ylöjärven toimipisteeseemme projekti-insinööriä. 

Voit olla joko opintojesi loppusuoralla oleva tuleva rakennusinsinööri tai rakennusmestari tai jo valmis alan osaaja. Projekti-insinööri työskentelee projektien ohjaukseen liittyvien tehtävien, kuten aikataulutuksen, hankintakilpailutusten, kustannusseurannan ja laadunvarmistuksen parissa. Työtä tehdään pääosin toimistolla, mutta työmaakäyntejä kertyy esim. työmaakokousten merkeissä. Lisäksi tuleva projekti-insinöörimme toimii aluepäällikön työparina tarjouslaskennassa.

Toivomme sinulta rakennusalan koulutusta tai kokemusta vesikattoalan toimihenkilötehtävistä. Projekti-insinööri toimii tiiviissä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeät IT-taitojen (varsinkin Excel) ja kirjallisten taitojen lisäksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, asiantuntijoidemme tuen, hyvät henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen tulospalkkiomallin.

Lisätietoja saat aluepäällikkö Jori Tukiaiselta, puh. 040 744 0252 tai  jori.tukiainen@kerabit.fi

Täytä lyhyt hakemus täällä > viimeistään 31.5. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi