Projektinjohtaja

JM Suomi Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 6.3.2020 Hae viimeistään 30.3.2020

Tulevaisuuden projektinjohtaja

JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Tulevaisuuden projektinjohtaja

Aloita urapolkusi rakentaminen JM:llä!

Oletko hakemamme tulevaisuuden projektinjohtaja? Pitkäjänteisyys on yksi JM:n arvoista ja siksi haluammekin tarjota sinulle mahdollisuuden luoda urapolkusi perustan JM:llä projektinjohdon traineeohjelmassamme. Mikäli kahden vuoden harjoitteluohjelmasi kanssamme sujuu hyvin, on sinulla mahdollisuus päästä osaksi projektinjohtotiimiämme ja olla mukana suunnittelemassa tulevaisuuden kestäviä ympäristöjä.

Traineeohjelmastamme

Kahden vuoden kestoinen traineeohjelmamme on JM-konsernin yhteinen ja alkaa elokuussa 2020. Työnantajasi on traineeohjelman ajan JM Suomi Oy ja ensisijainen toimipisteesi on JM Suomen toimisto Espoon Leppävaarassa. Ohjelmassa aloittavat yhtä aikaa projektinjohdon traineet Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa ja ohjelman teoriaosuudet ovatkin koko ryhmälle yhteiset. Traineeohjelman teoria- ja tiimiosuuksien kielenä on englanti, mutta käytännön arjessa JM Suomen toimistolla ja työmailla työskentelet suomeksi.

Ohjelmamme on yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä – traineeohjelman aikana työskentelet JM:n eri toiminnoissa, jotta saat kokonaiskuvan organisaatiomme toiminnoista, prosesseista ja mikä tärkeintä – kulttuuristamme. Yhden jakson ajan työskentelet JM:n pääkonttorilla Tukholmassa.

Traineeohjelmamme avaa sinulle ovet loistavalle uralle ja ohjelman lopussa voitkin työllistyä erilaisiin projektinjohdon tehtäviin JM:llä.

Odotamme sinulta

Traineeohjelmamme on tarkoitettu diplomi-insinööreille / tekniikan maistereille. Olet joko vastavalmistunut tai työskennellyt valmistumisen jälkeen korkeintaan 2 vuotta. Toivomme intohimoista suhtautumista rakennusalaan ja halua kehittyä projektinjohdon ammattilaiseksi.

Odotamme myös, että jaat JM:n arvot – laatu, luotettavuus, sitoutuminen, pitkäjänteisyys, herkkyys ja tyylitaju ohjaavat yritystämme eteenpäin.

Koska työskentelet traineeohjelman ajan JM:n eri toiminnoissa, on meille tärkeää, että olet sitoutunut tiimipelaaja ja haluat tutustua työkavereihisi ja rakentaa verkostoja.

Tarjoamme sinulle

2 vuoden aikana saat työskennellä laajasti JM-konsernin eri toiminnoissa. Tukenasi on henkilöstön lisäksi kanssasi aloittava traineeryhmä, jotka sijoittuvat Ruotsiin, Norjaan ja Suomeen.

Traineeohjelma on kokoaikainen ja palkallinen ja sen kesto on 2 vuotta. Mikäli olet aivan opintojesi loppuvaiheissa, pystymme sopeuttamaan tarvittaessa ohjelman opintoihisi muuten kuin teoriajaksojen osalta.

Haethan ohjelmaan 30.3.2020 mennessä!

Kirjoita tarinaasi kanssamme.

Lisätietoja antaa JM Suomen henkilöstöjohtaja Jussi Teisala, jussi.teisala@jmoy.fi

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme. Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi