Projektinjohtaja

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2021 Hae viimeistään 15.2.2021

Projektinjohtaja

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Liikenne- ja katusuunnittelu

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme projektinjohtajaa Liikenne- ja katusuunnittelun suunnitteluyksikköön Pasilan aluerakentamisprojektiin.

Pasila on Suomen saavutettavin paikka. Se on liikenteen risteyskohta, joka on uudistumassa kovaa vauhtia. Uudistuva Pasilan keskus on Keski-Pasila, joka yhdistää Pasilan itäiset ja läntiset osat toisiinsa. Aluerakentamisprojektin projektinjohtajana pääset aitiopaikalle kehittämään asuin- ja työpaikka-aluetta osana laajentuvaa Helsingin keskustaa.

Projektinjohtajan tehtävänkuva on monipuolinen ja yhteistyökumppaneita on laajasti eri puolilla kaupungin organisaatiota. Tehtävänäsi on Pasilan aluerakentamisprojektin katu- ja rakennussuunnitelmien teettäminen, laadunvarmistus, hankkeiden ohjelmointi, talouden ohjaus sekä eri toimijoiden tarpeiden ja suunnitelmien yhteensovittaminen.

Tehtävässä tarvitset hyvien neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi katu- ja rakennussuunnittelun sisällön ja kustannuslaskennan asiantuntemusta, julkisten hankintojen menettelyjen hallintaa ja projektinjohtamistaitoja.
Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kehitysmyönteisyyttä.

Luemme eduksi aiemman työkokemuksen vastaavissa tehtävissä.

Tehtävä sijoittuu Pasilan aluerakentamisprojektin alueelle pohjoiseen tiimiin, mutta tarvittaessa tehtäviä voi olla myös muissa tiimeissä.

Pääset työskentelemään uudessa Kaupunkiympäristötalossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Tarjoamme sinulle osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä suuren ja vakaan työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai insinööri (opisto).

Lue lisää ja hae paikkaa: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KYMP-01-4-21

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi