Projektipäällikkö asuntotuotantoon, Projektipäällikkö koulu- ja toimitilarakentamiseen, Vastaavia mestareita Ouluun ja Uudellemaalle

Päivämäärät Julkaistu 9.5.2019 Hae viimeistään 12.5.2019

Sikla-konserni jatkaa voimakasta kasvuaan. Toimintamme ytimessä ovat tilojemme käyttäjät. Tutkimme tilojemme käyttäjien tarpeita ja toiveita sekä sitä, kuinka tilamme oikeasti toimivat arjessa. Näin pystymme jatkuvasti kehittämään toimintaamme sekä rakentamaan koteja ja tiloja, jotka toimivat ihanteellisesti vuoden jokaisena päivänä. Siksi voimme ylpeinä sanoa: Tehty sulle.

Haemme joukkoihimme vahvistusta ja etsimme osaajia seuraaviin tehtäviin:

Projektipäällikkö asuntotuotantoon Vantaalle

Haemme projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta suunnittelun, aikataulun ja kustannusten osalta nimetyissä pk-seudulla sijaitsevissa kerrostalokohteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta ja työkokemusta isojen rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Työpisteenäsi toimii Siklan Vantaan toimisto.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä löydät täältä:

https://www.sikla.fi/tyopaikka/projektipaallikko-asuntotuotantoon-vantaalle/

Sivulta löydät myös hakukaavakkeen, johon voit jättää hakemuksesi helposti ja nopeasti. Toimithan pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

Projektipäällikkö koulu- ja toimitilarakentamiseen

Haemme projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä koulu- ja toimitilahankkeissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta isojen rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Projektipäällikkönä luot edellytykset tuotannolle sopimuksen mukaiseen rakentamiseen.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä löydät täältä:

https://www.sikla.fi/tyopaikka/projektipaallikko-koulurakentamiseen/

Sivulta löydät myös hakukaavakkeen, johon voit jättää hakemuksesi helposti ja nopeasti. Toimithan pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

Vastaavia mestareita Ouluun ja Uudellemaalle

Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita kerrostalotyömaalle Ouluun sekä asunto-, hoivakoti- ja päiväkotikohteiden työmaille Uudellemaalle. Vastaavan mestarin tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä löydät täältä:

https://www.sikla.fi/tyopaikka/vastaavia-mestareita-seinajoelle-raaheen-ouluun-kemiin-uudellemaalle-ilomantsiin-ja-lohjalle/

Sivulta löydät myös hakukaavakkeen, johon voit jättää hakemuksesi helposti ja nopeasti. Toimithan pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

Toivomme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Voimakkaan kasvun vuoksi meillä on jatkuvasti tarve uusille osaajille, ja avoinna on edellä mainittujen tehtävien lisäksi mm. projekti-insinöörin, hoivakohteiden myyntipäällikön, tietomallikoordinaattorin ja talotekniikka-asiantuntijan paikat. Kaikki avoimet työpaikat löydät kotisivuiltamme, ja samalla voit tutustua meihin työnantajana:

https://www.sikla.fi/tyopaikat/

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Toimintamme ytimessä ovat tilojemme käyttäjät ja heidän kokemuksensa, sillä sujuva arki kuuluu mielestämme kaikille. Tiloja suunnitellessamme ajattelemme myös tilassa työskenteleviä ihmisiä – siistijää, kokkia, lapsen tai vanhuksen hoitajaa sekä asiakkaittemme asiakkaita – tilojemme loppukäyttäjiä. Heidän päivittäisen työntekonsa helpottaminen on viihtyvyyden lisäksi suunnittelussamme tärkeimmällä sijalla.

Konserniimme kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa ja vuodelle 2019 liikevaihdon arvioidaan nousevan 117 miljoonaan euroon. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi