Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäälliköitä

IdeaStructura Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 21.1.2022 Hae viimeistään 31.1.2022

Haemme korjausrakentamisen tiimiin projektipäälliköitä

Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö kannustavassa työyhteisössä? Tule rakentamaan kanssamme suomalaista tulevaisuutta!

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Pääset tekemään työtäsi kulttuurihistoriallisesti merkittävissä kohteissamme, joita on eri puolilla Suomea. Insinöörimme toimivat tällä hetkellä esimerkiksi ikonisen Finlandia-talon peruskorjaushankkeen rakennesuunnittelijoina ja suunnittelemme Mariankatu 23:ssa vuonna 1885 valmistuneeseen kortteliin luksushotellia.  Hankkeemme ovat monialaisia ja työtehtävämme monipuolisia, pystymmekin tarjoamaan sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen työnkuvan osaavassa työyhteisössämme.

Voit työskennellä usealla eri paikkakunnalla – meillä on konttorit Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Myös etätyöt hoituvat sujuvasti, jos haluat tehdä työtäsi vaikkapa Tampereelta käsin, estettä sille ei ole – me luotamme ihmisiin. Osaavat kollegat ovat tukenasi ja saat tietenkin käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet uusimpia ohjelmistoja.  Meille on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa itse oman työn sisältöön.

Toivomme sinulta kokemusta korjausrakentamisen suunnittelusta ja projektien johtamisesta. Haluamme, että olet valmis auttamaan kollegoja ja nuorempia suunnittelijoita, jotka ovat uransa alussa. Työtehtävien hoitaminen vaatii suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista. Toivomme että olet luotettava työkaveri, joka hoitaa homman ja pitää sanansa, sekä kertoo kun ei tiedä. Näin meillä pääsee pitkälle!

Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden työkokemusta sekä alan koulutusta. FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi, mutta tuemme tarvittaessa niiden saavuttamisessa. Katso lisää meistä hankkeistamme ja hae: https://www.ideastructura.com/toihin/

Hae viimeistään 31.1.2022

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.