Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusmestari

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 26.8.2022 Hae viimeistään 5.9.2022

TERVETULOA JOUKKOOMME

RAKENNUSMESTARI
Tilapalvelut-liikelaitokseen
2 tehtävää

Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa?

Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Rakennusmestarin tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen rakennusteknisten urakkamuotoisten töiden kilpailutukseen, projektinjohtoon ja valvontaan. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkittävän tehtävän kestävästi kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut. Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Hae 5.9.2022 klo 15.45 mennessä, työavain ESPOO-04-131-22

espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.