Rakennustarkastaja

Päivämäärät Julkaistu 9.1.2020 Hae viimeistään 31.1.2020

Tervetuloa merellisen puistokaupunkimme uudeksi rakennustarkastajaksi.

Etsimme joukkoomme rakennustarkastajaa, Kotkan kaupungin ympäristöpalveluiden toimintayksikköön 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viihdyt toivottavasti pitkään kanssamme, sillä virka on vakinainen.

Rakennustarkastaja toimii 9- henkisen rakennusvalvonnan palveluyksikön päällikkönä sekä lautakunnan esittelijänä rakennusvalvonnan asioissa.
Lisäksi tehtäviisi kuuluu rakennusvalvonnan viranomaistehtäviä.

Rakennusvalvonnan porukkamme on työstään innostunutta, ammattitaitoista ja huumorintajuista väkeä. Työskentelemme kaupungissa, joka on monipuolinen sekoitus merta, satamaa, suurteollisuutta ja valtakunnallisesti arvostettua arkkitehtuuria.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva talonrakennusalan korkeakoulututkinto. Valinnassa arvostamme aikaisempaa kokemusta talonrakennustehtävistä ja rakennusvalvontatehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tietoteknisiä valmiuksia. Yksikössä on käytössä mm. sähköinen lupien käsittely (Lupapiste.fi).

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka 4.211,11 €/kk. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta
045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Kirjallisesti haettaessa mukaan liitetään ansioluettelo ja toimitetaan osoitteella: Kotkan kaupunki/kirjaamo, PL 205,
48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ympäristönsuojelupäällikkö Heli Ojala, heli.ojala@kotka.fi,
puh. 044 7024805 ja

tarkastusinsinööri Kimmo Kovanen, kimmo.kovanen@kotka.fi puh. 0400 556057.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi