Rakennuttamisryhmän päällikköjä

Senaatti-kiinteistöt
Sijainti Itä-Suomi, Länsi-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 4.10.2021 Hae viimeistään 17.10.2021

Rakennuttamisen päällikkö! Haluatko vaikuttaa siihen, mihin suuntaan tämän valtakunnan rakennuttaminen kehittyy?

Nyt sinulla on siihen ainutlaatuinen tilaisuus. Senaatti hakee rakennuttamisryhmän päällikköä sekä Länsi-Suomen että Itä-Suomen alueille. Tässä muutama hyvä syy, miksi juuri sinua pitäisi kiinnostaa.

  1. Pääset huolehtimaan siitä, että valtionhallinnon toimitilaratkaisut vastaavat aina asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, vakaa ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.
  3. Olet mukana luomassa valtion työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa omalla toiminnallasi koko kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

Senaatin rakennuttamisryhmät valmistelevat ja johtavat alueensa monipuolisia korjaus- ja uudisrakennushankkeita hankesuunnittelusta takuuajan loppuun. Ryhmäsi päällikkönä vastaat hankkeiden käynnistämisestä, koordinoinnista, hallitusta toteutuksesta sekä raportoinnin varmistamisesta. Olet alueesi rakennuttamisprosessin omistaja.

Lue lisää rakennuttamisryhmän päällikön paikasta ja jätä hakemuksesi viimeistään 17.10.2021 mennessä osoitteessa www.senaatti.fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi