Suunnittelujohtaja

Tampereen kaupunki
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 25.9.2020 Hae viimeistään 4.10.2020

Suunnittelujohtaja / Kaupunkiympäristön palvelualue (TRE-01-1288-20):
Tampere on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä kaupunki, tunnettu rohkeudestaan ja päätöksentekokyvystään. Tule johtamaan näköalapaikalle kaupunkisuunnittelun palveluryhmää Tampereen kaupungille!

Kaupunkiympäristön palvelualueella suunnitellaan ja rakennetaan vetovoimaista kestävällä tavalla kasvavaa kaupunkia. Palvelualueella kuuluvassa kaupunkiympäristön suunnittelussa luodaan fyysisen ympäristön osalta edellytykset palveluiden, asumisen ja elinkeinoelämän laadukkaalle rakentamiselle sekä yhdyskuntatekniikan, liikennejärjestelmän ja viheralueiden toteuttamiselle tasapainoisen ja kestävän yhdyskuntarakenteen tavoitteiden mukaisesti. Kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmän muodostavat maankäytön kokonaisprosessiin kuuluvat kuusi yksikköä: yleiskaavoitus, asemakaavoitus, liikennejärjestelmän suunnittelu, viheralueet ja hulevedet, rakennusvalvonta ja kiinteistönmuodostus.

Haemme suunnittelujohtajaa vakituiseen virkaan Kaupunkiympäristön palvelualueelle.

Suunnittelujohtajana johdat kaupunkiympäristön suunnittelu -palveluryhmän toimintaa ja vastaat palveluryhmälle asetettujen laadullisten ja määrällisten tavoitteiden saavuttamisesta. Vastuullasi on palveluryhmän palveluprosessien kehittäminen ja maankäytön kokonaisprosessiin liittyvän yhteistyön edistäminen mm. kaupungin kehitysohjelmissa ja maapolitiikan toteuttamisessa.

Osallistut kaupungin ja kaupunkiseudun sekä palvelualueen ja palveluryhmän kehityshankkeisiin sekä projektien ohjaukseen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kaupunkikehityksen ja lainsäädännön edunvalvonta, yhteistyö eri viranomaistahojen kanssa sekä henkilöstöjohtaminen, hallinnolliset tehtävät, talouden suunnittelu ja seuranta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme aikaisempaa johtamiskokemusta sekä monipuolista työkokemusta ammattialalta.

Hyvät edellytykset tehtävän onnistuneeseen antaa kokemukset organisaation toiminnan ja prosessien kehittämisestä sekä tuloshakuisesta projektijohtamisesta. Myös kokemukset suurten ja vaativien kaupunkisuunnittelun hanke- ja aluekokonaisuuksien suunnittelusta ja prosessien hallinnasta sekä niihin liittyvä yhteistyön osaaminen eri toimialojen ja asiantuntijoiden kanssa antaa edellytyksiä onnistua tehtävässä hyvin.

Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, erinomaisia vuorovaikutus-, neuvottelu- ja viestintätaitoja sekä innovatiivista ajattelutapaa.
Lisätietoa tehtävästä antaa kaupunkiympäristön palvelualueen johtaja Mikko Nurminen, puh. 040 801 2665, etunimi.sukunimi@tampere.fi.
Valitun tulee esittää nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 4.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Hae tehtävää täältä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi