Suunnittelunohjaaja

Päivämäärät Julkaistu 11.2.2019 Hae viimeistään 22.2.2019

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Finavian vaihtoliikenteen kehittäminen -laajennushanke sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Haemme Länsimetro-hankkeeseen Espooseen

Suunnittelunohjaajaa

työskentelemään Länsimetron kakkosvaiheessa, jossa metrorataa rakennetaan Matinkylästä Kivenlahteen. Sinulla on kokemusta talonrakennushankkeiden suunnittelusta, suunnittelun ohjaamisesta/johtamisesta tai rakennuttamisesta.

Suunnittelunohjaajana olet tärkeä osa hankkeen suunnittelun johto- ja ohjaustiimiä. Vastuullasi on metroaseman tai osakokonaisuuden työnaikaisen suunnittelun ohjaus hankkeelle asetettujen aikataulu-, kustannus- ja laatutavoitteiden mukaisesti.

Isossa ja moniulotteisessa projektissa pääset näkemään laaja-alaisesti rakentamisen sektoria ja osallistumaan monipuolisesti projektinhallintaan. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää suunnittelun projektinhallintataitojasi ja oppia uutta. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja toimeen tarttuva sekä nautit uuden oppimisesta.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Sinulta odotamme:

• Talonrakentamisen tai talotekniikan tutkintoa (ins/DI/arkkitehti)
• Ulospäinsuuntautuneisuutta ja innokasta asennetta
• Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista
• Erinomaisia MS Office -taitoja
• Kokemusta talonrakennushankkeiden suunnittelusta, suunnittelun ohjaamisesta/johtamisesta tai rakennuttamisesta

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Mikko Piitulainen, puh 050 545 9398 tai mikko.piitulainen@sweco.fi.

Hakuaika päättyy 22.2.2019. Hae paikkaa >
Lähetäthän sekä hakemuksesi että ansioluettelosi. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi