Tekninen isännöitsijä

Päivämäärät Julkaistu 22.1.2020 Hae viimeistään 2.2.2020

Tekninen isännöitsijä, Reim Lohja Oy

Hei isännöinnin ammattilainen! Onko Sinulla useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta? Oletko asiakas-
palveluhenkinen, hyvät neuvottelutaidot ja yhteistyötaidot omaava osaaja?

Reim Lohja Oy etsii TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Kykenet toimimaan ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. Kokemus Tampuuri- toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksesi.

Tekninen isännöitsijä

Sinulta toivotaan kokemusta projektijohtamisesta sekä asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamishankkeista. Vastuullesi tulee kuulumaan myös hallinnollisen isännöinnin tehtäviä. Toimit Lohjan ja lähikuntien alueella kiinteistöjen ylläpidon ja teknisten palvelujen parissa. Hoidat kiinteistöjen korjaushankkeita ja niiden valvontaa. Sopiva pohjakoulutuksesi on rakentamisen tai talotekniikan alueelta tai jokin alan ammattitutkinto (IAT).

Sinulle on tarjolla itsenäinen, mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä sekä kilpailukykyinen palkkaus vakavaraisessa yrityksessä.  Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa! Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Sovijärvi p. 0500 471 312.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 2.2.2020 mennessä sähköpostilla tapio.sovijarvi@reim.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi