Tekninen johtaja

Päivämäärät Julkaistu 24.1.2020 Hae viimeistään 3.2.2020

Teuva on aktiivinen ja yhteisöllinen kunta Etelä-Pohjanmaalla. Tekemisen meininki näkyy eri aloilla toimivien yrittäjien, erilaisten yhdistysten ja monien tapahtumien järjestämisen kautta. Kuntaan ja sen toimintaan voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme www.teuva.fi

Olemme uuden edessä. Uudistamme Teuvan kunnan konsernirakennetta, jonka lisäksi selkiytämme yhdyskuntarakennetoimialan johtamista ja organisoitumista. Tavoittelemme tehokkuutta, kustannustietoisuutta ja läpinäkyvyyttä. Kunnassamme kiinteistöjen kunnossapito sekä puhtaus- ja ruokapalvelut ovat merkittäviä toimintoja. Olemme valmistautumassa tilanteeseen, jossa palveluja tarjotaan esimerkiksi tulevalle maakuntaorganisaatiolle.

Tarjoamme mielenkiintoisen haasteen. Etsimme kahden vuoden määräaikaiseen virkasuhteeseen

TEKNISTÄ JOHTAJAA

uudistamaan toimialan johtamisjärjestelmää sekä valmistelemaan yhtiöittämistä. Viran pätevyysvaatimuksena ovat soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sekä käytännön johtamiskokemus.

Pystytkö juuri sinä vastaamaan haasteeseemme?

Löytyykö sinulta vahvaa johtamisosaamista, paineensietokykyä, kehittämismyönteinen asenne työskentelyyn, sekä kokemusta muutosjohtamisesta? Arvostamme näitä ominaisuuksia, ja niistä on varmasti hyötyä työn hoitamisessa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös monipuolisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Hakemukset, ansioluettelo ja palkkatoivomus jätetään viimeistään 3.2.2020 klo 15.00 Kuntarekryn kautta rekrytointiavaimella 265047. Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmassa haussa jätetyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Veli Nummela, p. 046 850 7700 sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja Esko Lehtimäki, p. 040 550 6141.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi