Kokeile kuukausi maksutta

Tilakeskuksen päällikkö

Nurmijärven kunta
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 4.1.2023 Hae viimeistään 30.1.2023

Tehtävän edellisen haltijan siirryttyä uusien haasteiden pariin, etsimme joukkoomme uutta ilmiöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen. Oletko sinä valmis

TILAKESKUKSEN PÄÄLLIKÖKSI NURMIJÄRVEN KUNTAAN

Kunnan ympäristötoimialan 170 työntekijää vastaavat Suomen suurimman kunnan maanhankinnasta, kaavoituksesta, yhdyskuntasuunnittelusta, vesihuollosta, rakennusvalvonnasta ja kunnallistekniikan rakentamisesta sekä lukuisista kunnan toimitiloista kouluista päiväkoteihin. Hyvällä projektinhallinnalla ja selkeillä toimintavoilla toimiala varmistaa nopean, joustavan ja johdonmukaisen toiminnan.

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan kunnan kehittymisen viihtyisiin ja laadukkaisiin puitteisiin. Kasvavassa kunnassamme on meneillään ja käynnistymässä seuraavan viiden vuoden aikana merkittäviä, erityisesti opetustoimeen liittyviä rakennushankkeita.

Tilakeskuksen päällikön monipuolisessa tehtävässä johdat 40 henkilön työtä niin, että avullamme eri toimialoilla on terveelliset, turvalliset ja tarkoituksenmukaiset tilat tehdä töitä ja toimia. Huoneistoneliöitä meillä on n. 185.000. Johtamistehtävääsi kuuluu toiminnon talouden johtaminen sekä raportointi. Valmistelet teknisen lautakunnan esitykset päätöksentekoa varten. Vastuullasi on uudiskohteiden rakennuttaminen ja rakennusmassan ylläpito, tilahallinto ja korjausrakennuttaminen. Käytämme myös asiantuntijakumppaneiden palveluja, jolloin vastaat hankinnoista ja toimivasta kumppanuusverkostosta.

Odotamme hakemustasi, jos sinulla on
• tehtävään soveltuva tekninen tai muu tutkinto (DI, arkkitehti, insinööri-AMK, insinööri tai muu vastaava tehtävään soveltuva tutkinto),
• sujuva suullinen ja hyvä kirjallinen suomen kielen taito,
• hyvät johtajavalmiudet,
• kiinteistö- ja talorakennusalan osaamista, ml. kokemus rakennuttamisesta,
• tilahallintokokemusta,
• hankintakokemusta.

Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Osaat tehdä monimutkaisesta ymmärrettävää. Yhteistyötaitosi ovat sujuvat. Siedät stressiä ja välillä paineisiakin paikkoja. Haet kehityshaluisena oppimisen paikkoja kasvattamalla osaamistasi.

Arvostamme
• kokemusta tai ymmärrystä kunnallisesta päätöksenteosta,
• alan lainsäädännön tuntemista (maankäyttö- ja rakennuslainsäädäntö, hankintalaki).

Nurmijärvellä on mahdollisuus työn ohessa kehittää ja kehittyä, oppia ja opiskella. Meillä on julkisen sektorin lomaedut ja selkeät työehdot, etätyömahdollisuus ja liukuva työaika. Nurmijärvellä on käytössä Epassi -henkilöstöetu. Tutustu myös kuntamme arkeen Instagramissa @nurmijarvi_paremmanarjenilmio ja Facebookissa @Nurmijärven kunta.

Kysy lisää!  Lisätietoja tehtävästä antavat  sekä  InHunt Groupin Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto p. 040 631 8777 ja Janne Ilomäki p. 050 364 0028 että Nurmijärven kunnan tekninen johtaja Juha Oksanen p. 040 317 2300.

Haku päättyy 30.1.2023 klo 15.

Tehtävää haetaan sähköisesti nurmijarvi.fi/tyopaikat  

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae heti kun kiinnostuksesi heräsi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat