Kokeile kuukausi maksutta

Toimipisteen esihenkilö

Skanska
Sijainti Keski-Suomi, Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 5.1.2024 Hae viimeistään 26.1.2024

 

Haemme Skanska Rentalille myynnillistä ja asiakasvastuullista toimipisteen esihenkilöä Jyväskylään

Skanska Rental tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa kalustopalvelua ympäri Suomen, niin Skanskan omille työmaille kuin ulkopuolisille rakentajillekin. Vuokraustoiminnan lisäksi palvelumme kattaa tarvittaessa kaiken suunnittelusta kuljetukseen ja kaluston asennukseen. Osana Skanska Rentalin asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja he pääsevät keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa, rakentamiseen. Kalustomme on mukana projekteilla ja työmailla, jotka jäävät elämään niin viihtyisinä koteina, alueita yhdistävinä teinä ja siltoina kuin vaikuttavina moderneina julkisina tiloina.

Toimipisteen esihenkilönä johdat Jyväskylän konevuokraamon toimintaa. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa: varmistat toiminnan kannattavuuden hankkimalla uusia asiakkuuksia sekä pitämällä huolta olemassa olevista asiakkaista. Vastuullasi on toimipisteen kalustonvuokraus kokonaisuudessaan, sisältäen sen hallinnan ja kunnossapidon. Huolehdit toimipisteen arjen sujuvuudesta, kuten esimerkiksi tarjouksista, varaosatilauksista ja kuljetuksista. Asiantuntemuksesi avulla konsultoit asiakkaita heidän tarpeistaan ja ratkaiset mahdollisia ongelmatilanteita tuotteisiin tai palveluihin liittyen. Vastaat omalta osaltasi siitä, että nykyiset ja uudet asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme, hahmotat hyvin myös lisämyynnin merkityksen. Olet erinomainen esihenkilö ja mahdollistat toiminnallasi toimipisteen kasvun. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Myötävaikutat tehtävästä ja roolistasi käsin toimipisteen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Työnkuvaa on mahdollista tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Jyväskylän toimipiste, minkä lisäksi työ edellyttää liikkumista pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella.

Liity osaksi asiantuntevaa joukkoamme!

Tämä tehtävä on sinulle, jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja saat energiaa tuloksellisen myyntityön äärellä. Eteenpäin pyrkivällä otteellasi tuot mielelläsi vauhtia arjen pyörittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Pääset osaksi matalahierarkista ja ammattitaitoista joukkoa, jossa sinua, asiantuntemustasi ja työtäsi arvostetaan ja jossa onnistumiset ovat yhteisiä.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen) ja/tai kokemuksen kautta kerrytettyä valmiutta menestyä tehtävässä
  • teknistä tietotaitoa rakentamisen toimintaympäristön ja kaluston parista sekä kokemusta tai vahvoja valmiuksia myyntityön äärellä
  • esihenkilö-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä, ratkaisukeskeistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • hyviä kirjallisia ja suullisia viestinnällisiä valmiuksia
  • järjestelmällistä ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • suomen ja englannin kielen työskentelyvalmiutta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen teknisen alan ratkaisumyynnistä erityisesti eri teollisuuden alojen parista sekä olemassa olevia verkostoja teollisuuteen ja rakennusliikkeisiin. Lisäksi arvostamme kokemustasi tarjouslaskennan tai tarjousten tekemisen parista.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa – meillä työsi jää elämään!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat