Tuotantotalouden insinööri (AMK/DI) esimiestehtäviin Työmaapalvelut Express Oy:lle

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 29.4.2020 Hae viimeistään 5.5.2020

Värväämme Työmaapalvelut Express Oy:lle rakennustyömaiden logistiikan koordinointiin ja työnjohtoon soveltuvaa henkilöä. Edellytämme, että sinulla on esim. tuotantotalouden (tai vastaava) insinöörin tutkinto (AMK/DI) sekä kokemusta rakennustyömailla työskentelystä. Rakennustyömaakokemus voi olla kesätöistä tai harjoitteluista hankittua.

Työmaapalvelut Expressissä on välitön työilmapiiri ja aitoa yhdessäoloa, apua annatetaan mielellään. Toimisto sijaitsee Sompasaaressa. Töissä on 14 toimihenkilöä sekä n. 20-30 vuokratyöntekijää.

Työnkuvasi: Työskentelet sekä rakennuskohteissa että toimistossamme Helsingissä. Vastuullasi on valvojan kanssa yhteistyössä toimiminen. Suunnittelet työmaalogistiikkaa toiminnanohjausjärjestelmällä. Esimiehenä vastaat aluetyhjennyksien ja tavaravirtojen suunnittelusta ja aikatauluttamisesta sekä tavaroiden haalaamisesta. Aiempaa esimieskokemusta ei vaadita.

TYÖTEHTÄVÄ: Logistiikan esimiestehtävät rakennusalalla
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Työmaapalvelut Express Oy:n kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Olet koulutukseltasi Tuotantotalouden insinööri (AMK/DI) tai vastaava.
-Aikaisempaa kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä (esim. kesätyöt).
-Valmiutta toimia esimiestehtävissä (aiempi esimieskokemus ei pakollinen).
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
-IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa.

MITÄ ME TARJOAMME:
-Hyvän perehdytyksen ja mukavan porukan tuen.
-Mahdollisuuksia edetä uralla sekä osaamistasi vastaavan palkan.
-Laajan työterveydenhuolto.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Työsopimus tehdään suoraan Työmaapalvelut Express Oy:n kanssa, aloitus on sopimuksen mukaan. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää hakemuksen tästä linkistä. Soita Sonjalle 040 508 5162 tai Juholle 050 514 9958, sähköpostit tulevat perille osoitteisiin sonja.vainio@varvaamo.fi ja juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 31.5.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi