Työnjohtaja

Asuva Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 23.8.2021 Hae viimeistään 12.9.2021

Rakkaudesta arkkitehtuuriin! 

Oletko sinä etsimämme kokenut työnjohtaja, joka jakaa kanssamme yhteisen intohimon hyvään suunnitteluun ja laadukkaaseen rakentamiseen?

Työnjohtajana tehväsi on luoda puitteet laadukkaalle rakentamiselle. Haluat omalla esimerkilläsi ja ihmisläheisellä johtamisella auttaa muita ihmisiä menestymään työssään. Olet vastuussa kohteen aikataulusta, kustannuksista, laadunvalvonnasta ja turvallisuudesta, sovittujen työvaiheiden osalta. Sinulla on jo kokemusta kerrostalorakentamisesta etkä pelkää ottaa vastuuta isoistakaan kokonaisuuksista. Olet luonteeltasi tarkka, tunnollinen ja proaktiivinen. Sinulla on kyky hyödyntää uusia ratkaisuja ennakkoluulottomasti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikimiten osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi.

Haku alkaa 19. elokuuta 2021 ja päättyy 12. syyskuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi