Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtaja Kuopioon

Skanska
Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 24.1.2022 Hae viimeistään 21.2.2022

Haemme kokeneita työnjohtajia Kuopioon

Rakennamme esimerkiksi Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulun vanhalle tontille uutta Puijonkuppeen asuinympäristöä, jossa yhdistyvät ympäristövastuullisuus, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut. Ensimmäiselle asuntokohteelle,Kuopion Kiurulle, tavoitellaan RTS-ympäristöluokitusta.

Vanhempana työnjohtajana huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, laskentavaiheen tuotantotekniikan suunnitteluun, tehtäväsuunnitteluun ja työturvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja kohteen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveensa täyttävän kodin, toimiston tai muun rakennuksen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työpäälliköt Toni Tarvainen (p. 040 351 7025, toni.tarvainen@skanska.fi) ja Niko Nousiainen (p. 050 431 8433, niko.nousiainen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Tonin ja Nikon parhaiten arkisin klo 8-16. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä.

Aiempi kokemus elementtirakentamisesta katsotaan eduksi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi